Ik ben Lunette Strijker. Ik ben grafisch ontwerpster met grote belangstelling voor duurzaam design. Bij alles wat ik doe en ontwerp is het mijn uitgangspunt om zoveel mogelijk bewust om te gaan met de producten die ik gebruik en maak.

Grafisch ontwerp is voor mij betekenisvolle visuele communicatie. Jarenlange ervaring heeft mij niet alleen geleerd om aantrekkelijke beelden te maken, maar ook hoe je helder een boodschap kan overbrengen die bepaalde doelgroepen aanspreekt.

Er zijn ook andere toepassingen van grafisch ontwerp. Zo kunnen mijn visuele trendpresentaties over jouw branche helpen om een toekomstvisie te verbeelden, die vervolgens met het juiste grafisch ontwerp kunnen worden vertaald naar optimale communicatie voor jouw bedrijf of organisatie,

Ik werk graag met mensen samen en beschik dan ook over een uitgebreid netwerk van experts: communicatie en content strategen, fotografen, illustratoren, webdesigners, tekstschrijvers en redacteurs. Zo werk ik samen met verschillende mensen in het KlimaatLab, een co-creatie voor duurzaam en sociaal ondernemen. We werken vanuit de duurzame hub Oceans Haarlem!

In het KlimaatLab werken bevlogen en maatschappelijk ge├źngageerde ondernemers aan duurzaamheid, mobiliteit, stedelijke ontwikkeling, innovatie en energie. Met een frisse blik, creatieve oplossingen en heldere communicatie bouwen we zo samen aan de slimme stad van morgen. Meer weten over het KlimaatLab? Kijk op de website Klimaatlab.nl of maak een vrijblijvende afspraak.