Energie samen Noord-Holland

Beeldtaal voor projectbureau Energie samen Noord-Holland.
Energie Samen Noord-Holland ondersteunt energie-initiatieven, gemeentes en maatschappelijke organisaties met kennis, begeleiding, uitvoeringskracht en participatie rondom de energie- en warmtetransitie.
Samen met maatschappelijke partners realiseert het bureau breed gedragen coöperatieve energieprojecten die een positief effect hebben op de leefomgeving en een bijdrage leveren aan een mooier Noord-Holland.
De branding en de huisstijl is door KlimaatLab ontwikkeld en ook de communicatie voor Energie Samen Noord-Holland wordt vanuit het KlimaatLab gecoördineerd.
De vlakken en lijnen uit de beelden van het Noord-Hollandse landschap, de zonnepanelen en de gekleurde bollenvelden hebben mij geïnspireerd voor het kleurpallet én het logo. Deze komen terug in het logo en de hele huisstijl.
Logo ontwerp Energie samen Noord-Holland. Merkwaarden: energiek, samen en inclusief. Heldere, krachtige uitstraling die verbinding uitstraalt. De vlakken en lijnen zijn afgeleid uit de bollenvelden en zonnepanelen.
Briefpapier en visitekaartje.
Website ontwerp voor Energie samen Noord-Holland.
Rollup banner.Reacties zijn gesloten.